BURGER BROTHERS TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Brothers Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:17 Halfuur na verwachte/afgesproken bezorgtijd nkg geen eten toen maar gebeld toen werd er gezegd onderweg (is kwartiertje rijden) halfuur later kwamen ze eindelijk een keer aan dus uiteindelijk uur na afgesproken bezorgtijd Eten daarintegen was goed
9 jun 2024 om 19:46 We hebben echt lang moeten wachten op ons eten, en er zat een verkeerde burger bij. Wat heel jammer was! Ik heb er geen melding van gemaakt want ik had inmiddels honger, en wilde niet nog langer wachten.
7 jun 2024 om 19:59 Helaas zijn wij heel ziek geworden na het eten van de kipburger.
6 jun 2024 om 21:13 Jammer van de tijd was 45 minuten, maar zo aangenaam verrast lekker gegeten kwaliteit, en zeer smaakvol het was heerlijk
6 jun 2024 om 19:43 Eerste keer hier besteld, veel sneller dan verwacht bezorgd, goed warm en echt goed eten. Zeer aangenaam verrast!
5 jun 2024 om 0:34 Best burger in Tilburg. No questions asked. Period. :)
4 jun 2024 om 21:42 zo hee. Spicy jalapeno chicken burger. lekker. Spicy jalapeno chicken burger. warm. tsjongejonge. Spicy jalapeno chicken burger. Spicy jalapeno chicken burger. de Spicy jalapeno chicken burger; was erg lekker. mijn favoriet. Spicy jalapeno chicken bu
3 jun 2024 om 16:48 echt een slechte zaak ga hier nooit meer bestellen
31 mei 2024 om 20:56 1 uur en mijn burgers waren gearriveerd. Heerlijk. Teşekkürler
31 mei 2024 om 20:41 Zo hee! In tijden niet zo'n smakelijke Spicy jalapeno chicken burger gegeten. en hij was heerlijk tot de allerlaatste hap
31 mei 2024 om 9:06 Everything was good but I ordered double meat and I got one..
30 mei 2024 om 19:31 Heerlijke burgers!!