BURGER BROTHERS TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Brothers Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 1:06 Dit is al de 2de keer dat we 2uur moeten wachten op onze bestelling.. toen we belde kregen we iemand aan de telefoon die er heel bijdehand over ging doen. Belachelijk slecht allemaal..
13 jul 2024 om 22:59 Eerste keer besteld, bezorgtijd viel erg tegen maar de burgers en de krulfrieten waren warm en smaakten uitstekend
13 jul 2024 om 21:10 Duurde 2 uur voordat de bezorger er was inmiddels hadden we zelf al ander eten geregeld, dit was de eerste maar ook de laatste keer dat we hier bestellen!
12 jul 2024 om 22:11 Delivered cold food and some extras was missing. I ordered burger with fried egg and onion, but I received without. In general the tast was good.
12 jul 2024 om 19:17 Super lekker, erg vers en warm!
10 jul 2024 om 0:14 the delivery time was consistent with what the application showed me. The food was warm and tasty, and the supplier was friendly. I heartily recommend it
7 jul 2024 om 21:18 Smaakte goed, alleen bestelling klopte niet. Had een chicken burger besteld en kreeg een beef burger...
6 jul 2024 om 22:01 Wel iets duurder maar het was heerlijk.
6 jul 2024 om 19:54 Heerlijk eten! Gaan hier zeker vaker bestellen!
5 jul 2024 om 23:08 Het was lauw toen we het eten kregen maar het smaakte buiten dat nogsteeds heel erg lekker
22 jun 2024 om 20:21 Bezorgtijd was meer dan 2 uur wat een kanker tent
21 jun 2024 om 22:36 45 minuten later dan afgesproken en dus ook koud. Jammer.